4shared

4shared

Deel en download media op je mobiele telefoon

VOOR

  • Fijne interface
  • Toegang tot miljoenen bestanden
  • Alle soorten bestanden uploaden

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

4shared is de mobiele applicatie die hoort bij de online opslagdienst. Bij deze service, die ook een app heeft voor Windows en Mac, krijg je liefst 10 Gb aan gratis opslagruimte. Gebruikers delen de omhooggestuurde bestanden met elkaar, waardoor een database van meer dan 30 miljoen bestanden bestaat.

Voor het gebruik van deze applicatie heb je een account bij 4Shared nodig, maar dit is gelukkig gratis. Je krijgt dan net als bij Dropbox of Box.net online ruimte tot je beschikking en 4Shared spant de kroon met de grootte van de 'kluis'. Heb je via het web of de applicaties voor thuiscomputers bestanden online gezet dan verschijnen deze op je mobiel. Via een zoekbalk speur je gemakkelijk naar andere bestanden en de meeste media die je zoekt, vind je ook daadwerkelijk.

4shared heeft een mooie interface zonder toeters en bellen. Je ziet na het inloggen je media en drukt op de toets 'Menu' (de fysieke knop op je Android telefoon) om de opties te zien. Hier maak je onder andere mappen aan, upload je bestanden of zoek je naar files van anderen. Het voordeel van deze mobiele versie is het feit dat je alles mag uploaden: van audio en video tot plaatjes of andere bestanden. Houd je je vinger ingedrukt op een bestand, dan verschijnen de opties voor downloaden en delen.

4shared is een mooie app met fijne deelopties en een immense online opslagruimte. Bovendien heb je vanuit de applicatie toegang tot de media van anderen, die je gemakkelijk ophaalt en in je eigen account of op je toestel opslaat.

Wet- en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

4shared

Download

4shared

Beoordelingen about 4shared